Gradnja prirodnim i recikliranim materijalima

Gradnja prirodnim i recikliranim materijalima

ODRŽIVA ARHITEKTURA

Principi arhitektonskog oblikovanja kojim se maksimalno koriste prednosti sunca te smanjuje potreba za grijanjem i hlađenjem, ekoloških i recikliranih materijala u gradnji sve do praktičnih savjeta kojima poboljšavamo uvjete svakodnevnog življenja

DATUM: 29.10.2014. SRIJEDA U 18:00 h

Lokacija: Impact HUB - Inkubator za socijalno poduzetništvo na novoj adresi Vlaška 70E (potez između Ratkajevog prolaza i Bauerove ulice).

Početak: 18:00 h

O predavačici

Tatjana Liktar Elez je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Dugi niz godina, projektira, sudjeluje na raznim natječajima, djeluje na području edukacije djece na temu arhitekture te radi na različitim arhitektonskim projektima. Za realizaciju projekta rekonstrukcije i uređenja ulice Carera i priključnih trgova u Rovinju, nominirana je za nagradu Bernardo Bernardi.

O rubrici

Održiva arhitektura teži smanjenju negativnog utjecaja na okoliš savjesnim korištenjem energije te ekološkim pristupom u gradnji. Kroz ovu rubriku, upoznat ćemo se s niz tema vezanih za ovo područje: od principa arhitektonskog oblikovanja kojim se maksimalno koriste prednosti sunca te smanjuje potreba za grijanjem i hlađenjem, ekoloških i recikliranih materijala u gradnji sve do praktičnih savjeta kojima poboljšavamo uvjete svakodnevnog življenja.

Predavanje je na bazi donacija, a dolazak je potrebno potvrditi na slijedeći email: .

VRH