VRATIMO SE
PRIRODI

PRAVA MUDROST

ISKUSITE SVOJE VLASTITO DUHOVNO ISKUSTVO

BUDITE ISKRENI SA SOBOM

ZAPIŠITE SVOJA UVJERENJA NA PAPIR

PROMJENA DOLAZI TEK KAD SE UPOZNAMO

JESEN JE
2022

PROBUDI SE

SVAKI TRENUTAK JE DOBAR ZA PROMJENU

STOLJEĆE DJETETA - ELLEN KEY
Pročitaj više +

STOLJEĆE DJETETA - ELLEN KEY

„Ovdje bih ukratko željela opisati svoje snove i nadanja o školi budućnosti u kojoj će se duša djeteta moći slobodno i potpuno razvijati.“

KAKO OČISTITI PINEALNU ŽLIJEZDU
Pročitaj više +

KAKO OČISTITI PINEALNU ŽLIJEZDU

u 7 jednostavnih koraka. Pinealna žlijezda prirodno stvara svoj DMT kada radi svojim punim potencijalom i u mogućnosti je ostati u vizionarskom stanju većinu vremena.

PRETVORI SEBE U SVOJE VIŠE JA
Pročitaj više +

PRETVORI SEBE U SVOJE VIŠE JA

Trenutno živimo u vremenu velikog čišćenja. Potpunog balansiranja i ponovnog uspostavljanja veze. Kao u ayahuasca ceremoniji, univerzalna svijest se “ozdravljuje” kroz povraćanje i izbacivanje svega što nije poželjno ili je neistinito.

DOBRO DOŠLI NA SOLUNA STRANICE

together-we-stand-devided-we-fall

Uključite se u našu zajednicu ljudi koji žele unaprijediti živote sebe i svih oko nas te živjeti promjenu SAD.

Pisat ćemo o temama kojima je cilj potaknuti život, a vas molimo da se također uključite sa vašim facebook komentarima koji će nam svima pokazati koliko smo blizu ili daleko od sna kojega želimo ostvariti.

Zajedno smo jači, razjedinjeni propadamo.

TKO VAM ODGAJA DJECU?

Kako se osloboditi našeg tvorničkog-modela obrazovnog sustava iz 19. stoljeća?

Uključite se s vašim komentarima u kategoriji ODGOJ pa možda zajedno nađemo neko rješenje!

otključajte si mozak u 3 koraka

Naš mozak je pod “udarom” različitih EMS (elektro-magnetsko sijevanje) što nam onemogućava spoj sa samim sa sobom, našom intuicijom, inspiracijom i kreativnošću, a istovremeno utječe na naše opće zdravlje i našu povezanost s izvorom.

Dr. Manfred Doepp otkrio je De-switch vježbe koje su jako slične jogi mozga.

Uz pomoć tih jednostavnih vježbi “otključamo” mozak, naše se raspoloženje poboljša, poveća se kreativnost i bolje smo povezani s izvorom.

masaža obrva

masaža obrva

Masirajte prstima na lijevoj ruci desnu obrvu, a s prstima na desnoj ruci lijevu obrvu. Palac treba masirati obrvu s donje strane, a ostala 4 prsta sa gornje. Oko obrva ima jako puno akupunkturnih točaka koje ovako potičemo. One su granica između čela i donjeg dijela lica na poveznim linijama mozga. Masirajte 20 sekundi.

masaža ušiju

masaža ušiju

Masirajte prstima na lijevoj ruci desno uho, a s prstima na desnoj ruci lijevo uho. Masirajte cijelo uho od vrha do dna i tako nazad. Svi znaju da uši sadrže apunkunturne točke i da uho predstavlja cijelo tijelo. Na ovaj način tretiramo sve organe u našem tijelu te imamo jak utjecaj na mozak. Nastavite masirati 20 sekundi.

masaža lica

masaža lica

Lijevim malim prstom masirajte prostor između nosa i gornje usnice, a desnim malim prstom prostor između donje usnice i brade, pomičući ruke lijevo-desno. Tako masirajte 10 sekundi nakon čega zamijenite ruke i masirajte još 10 sekundi. Time aktivirate 2 važna meridijana na tijelu s malim prstima koji predstavljaju srce i tanko crijevo.

NOVI ČLANCI

VIDI SVE -
VRH