Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje

Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje

Naučiti kako izmijeniti energetsku vibraciju je vrlo važna sposobnost ne samo za iscjelitelje energijom već i za osobe koje su energetski osjetljiviji. Hoću reći, da je ovo izuzetno važno za osobe koje su u stanju „pokupiti“ tuđe (u većini slučajeva negativno i čudno) raspoloženje tj. u ovom slučaju energetsku vibraciju. Kao što je to slučaj SA MNOM!

Od kada znam za sebe, uvijek sam objašnjavala drugima zašto mi se neka osoba ne sviđa ili zašto mi nije „sjela“. Prvo sam im govorila da mi „Čudno izgleda“, „Čudno zvuči“, „Čudno vibrira“ ili na kraju „Šumi“. Ne znam kako i zašto, bila sam tada mlađa, ali ovo su bili pojmovi koje i sada koristim kada opisujem nekoga.

Zašto sve ovo govorim, zato što iz vlastitog iskustva znam da je vrlo jednostavno se zapetljati u tuđim i ponekada u svojim energijama. Znate što mislim – govorim o trenucima u kojima vam se nešto loše ili neugodno dogodilo i kada ste mogli doslovno osjetiti kako vam razina energije pada.

Možda ste iznimno zabrinuti i osjećate se kao da vam misli zuje u glavi ko pčele u košnici, ili ste jednostavno tužni bez ikakvog razloga, možda ste samo iznervirani zbog čega dolazite u konflikte sa ukućanima ili prijateljima više nego obično. Ukratko, ne osjećate se sretno, puni energije i života.

Ova raspoloženja mogu se reflektirati i utjecati na našu energiju, te naša energija, zauzvrat, utječe na naše fizičko, emotivno i mentalno zdravlje.

Mnogi ljudi znaju i koriste razne trikove kako podići energiju tj. njenu vibraciju.

Evo nekoliko savjeta:

 1. Budite svjesni svoga tijela. Upitajte se što osjećate u svom tijelu SADA. Sjetite se toga često u danu, sa saznanjem da je vaše tijelo mudro i puno informacija koje vam mogu samo pomoći.
 2. Postanite svjesni vremenskog perioda između misli i fokusirajte se na tu prazninu. Neka se ono produži. Dok ovo radite, dišite polako i duboko.
 3. Postanite svjesni da ste vi puno više od vaših misli i emocija. Znajte da niste prepušteni na njihovu milost i da imate moć ih promijeniti. Recite sami sebi: „JA imam moć promijeniti svoje misli, raspoloženja i osjećaje.“
 4. Držite namjeru da ćete svaki put promijeniti svoju energiju i svoje raspoloženje. Čista, pozitivna namjera je nevjerojatno snažna. U stanju je u trenutku promijeniti vaše energetsko polje.
 5. Recite „Ja sam sretan/sretna,“ ili „Ja sam mirna/miran,“ ili „Ja se mogu nositi sa svojim problemima,“ ili bilo što, što želite da postane vaša istina. Izgovarajte svoje afirmacije koliko god vam je to puta potrebno i ono što je najvažnije, recite to sa uvjerenjem! Vaša energija će reagirati na vaše pozitivne afirmacije.
 6. Nastavite disati duboko. Neka vaše tijelo bude refleksija energetskih, emotivnih i mentalnih promjena koje se događaju. Ono što želim reći je sljedeće, ako su vam ramena napeta, ukoliko se mrštite ili se jednostavno ne držite uspravno, omogućite svom tijelu da izađe iz ovih položaja i da zauzme zdravije i udobnije držanje. Nastavite disati duboko dok vam tijelo zauzima ove nove položaje.
 7. Postanite svjesni svoje snage koja je omogućila ovaj energetski pomak. Zahvalite se višoj SILI, INTELIGENCIJI, BOGU, MOĆI itd. ukoliko imate potrebu to učiniti. Zatim zakoračite u ostatak vašeg dana sa saznanjem da, ne samo da ste isplivali iznad lošeg raspoloženja, već ste povećali svoju finu energiju tj. svoje svjetlosno tijelo.
 8. Smiješite se čak i kada vam se ne smiješi. Naročito ako vam se ne smiješi. Zalijepite veliki, lažni smiješak na lice i zadržite ga. Na početku osjećat ćete se čudno i totalno neprirodno, ali bi se nakon nekog vremena mogli iznenaditi kako se dobro osjećate. Onda će taj smiješak na vašem licu postati iskren i utjecat će na vaše misli i emocije. Ovo je vrlo efikasno ukoliko ste vrlo potišteni.
 9. Pomislite na što ste sve u svom životu zahvalni. Nastavite razmišljati o tome sve dok vam se raspoloženje (time i energija) ne promijeni. Ovo je iznimno snažno za povećanje energije, izgrađivanje svjetlosnog tijela i naravno za povezivanje sa IZVOROM.
 10. Napravite dobro djelo. Ako se osjećate da je nemoguće da se ikako razveselite, napravite nešto čime ćete razveseliti nekoga drugog. Ovo je izvrsna pomoć kod pokretanja energije koja je „zapela“.
 11. Budite osjećajni prema sebi. Oprostite si. Prihvatite se i volite se ovakvi kakvi ste upravo sada. Ovo je iznimno važno za otvaranje prema toku univerzalne energije koja je podržavajuća i stabilna, te koja nas „hrani“.

Imajte na umu da u svakom trenutku svog života i u svakoj situaciji možete odabrati kako ćete reagirati. Možete odlučiti da ćete dozvoliti nekoj situaciji ili osjećaju da vas još više pokopa ili možete odabrati da danu situaciju ili emociju iskoristite kako bi nešto naučili, te kako bi dalje napredovali.

Svaki put kada odlučite da nećete dozvoliti nečemu negativnom da vas potopi, svaki put kada odlučite da ćete energetski nadrasti iznad te situacije, automatski napredujete.
Ja znam da to možete!

Povezani članci

Velimir Abramović / sugovornik Ivan Poljanica
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Velimir Abramović / sugovornik Ivan Poljanica

Otvorite svoje srce
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Otvorite svoje srce

Iscijelite svoju energiju uz pomoć daha
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Iscijelite svoju energiju uz pomoć daha

VRH