Kako očistiti Pinealnu žlijezdu: 7 jednostavnih koraka

Kako očistiti Pinealnu žlijezdu: 7 jednostavnih koraka

Čišćenje Pinealne žlijezde je korisno za one koji imaju želju razviti svoju multidimenzionalnu percepciju.

Pinealna žlijezda prirodno stvara svoj DMT kada radi svojim punim potencijalom i u mogućnosti je ostati u vizionarskom stanju većinu vremena.

Probuđena pinealna žlijezda donosi mogućnost svjesnog astralnog putovanja, istraživanja drugih dimenzija, gladanja u budućnost i komuniciranja s mnogim dimenzionalnim bićima.

DMT je sastavni dio Ayahuasce - medicinske biljke iz Amazone koja donosi duboko fizičko liječenje i liječenje srca kroz efekte čišćenja i percepciju drugih dimenzija.

Oni koji koriste ovu medicinu ulaze u tzv. fazu "čišćenja" gdje se u kratkom roku počinju pojavljivati situacije i pitanja koja mogu biti iscjeljena pomoću uvida koji se dobiju putem DMT svijesti.

Prednosti čišćenja pinealne žlijezde su što onda ona može samostalno proizvoditi svoj DMT, a i na taj način smo "pošteđeni" naglog čišćenja koja imaju efekti ispijanja ayahuasce.

Također, više nam neće trebati bilo kakvi lijekovi kao dodatak u našem duhovnom životu. DMT je potpuno prirodna supstanca koju ljudsko tijelo proizvodi i ispunjava organizam kada je u svom iscjeljenom stanju.

Time se čini da su ljudska bića izgrađena kao vizionarska bića koja su u mogućnosti da urone u informacije u drugim dimenzijama. Ovakva višedimenzionalna percepcija transcendira ego i brzo iscjeljuje našu patnju, konflikte a time i posljedice.

Evo nekih osnova za čišćenje pinealne žlijezde:

 1. Živa - ovo je jako loše za pinealnu žlijezdu. To je otrov. Nemojte dozvoliti da ovo uđe u vaše tijelo. Živine plombe su toksini za pinealnu žlijezdu. Uklonite ih. Sva vrsta cjepiva također sadrže živu. Thimerosal (sastojak u cjepivima) je metil-živa i vrlo ga je teško izbaciti iz moza jednom kada je ušao. Izbjegavajte jesti ribe koje se hrane na dnu mora, rijeka ili jezera kao i kozice ili dagnje. Što je veća riba to je viša koncentracija žive u njenom tkivu.

  Eco žarulje - ako se razbiju živina para se proširi sobom te se udiše. Izbjegavajte razbijanje eco žarulja u zatvorenom.

  Chlorella u prahu Pšenicna trava Spirulina Cilantro

  Živu je moguće izbaciti iz tijela dnevnim korištenjem Chlorelle (jednostanične slatkovodne alge), Pšenične trave i Spiruline. Uzimajući Cilantro biljku na dnevnoj bazi će pomoći da se ukloni živa iz tkiva mozga.

 2. Fluorid - u pastama za zube i vodi iz vodovoda. To je također jedan težak otrov. Izbjegavajte ga pod svaku cijenu. Fluorid kalcificira tkivo pinealne žlijezde i u osnovi gasi rad žlijezde.
 3. Organska hrana - neki posticidi su toksični za pinealnu žlijezdu. Organska zdrava hrana sa visokim udjelom sirove hrane podupire detoksifikaciju pinealne žlijezde. Za one kojima je pinealna žlijezda vrlo aktivna, meso se pokazalo da nema utjecaja, ali zbog toga što je danas vrlo teško naći meso životinja koje su prirodno hranjenje i koje su provodile vrijeme hodajući po zemlji na otvorenom, meso koje kupujete u dućanima će predstaviti mnoge izazove. Osluškujte svoje tijelo i gledajte što vam ono govori. Želimo si olakšati što je više moguće.
 4. Alkohol i pušenje - Naravno ovoga se trebamo riješiti zajedno sa emocionalnim vezanostima za njihovo korištenje (obično se svodi na pitanja samopoštovanja ili nerješenih trauma).
 5. Otvorite svoje srce - ovo podiže ukupnu vibraciju bitka i iscjeljuje strah - vrlo korisna za znati kada počnemo vidjeti druge dimenzije.
 6. Drugi toksini - ako je nešto toksično nemojte to stavljati u svoje tijelo. Ako ne znate što je informirajte se, to radite za sebe i to je vaš život uostalom. Toksine sadrže umjetna sladila (Aspartame K), rafinirani šećer, Phenylalanine (snažna aminokiselina) u sladilima bez šećera, E brojevi koji počinju sa 1, dezodorani, sredstva za čišćenje, tekućine za ispiranje zubi (slana voda je sasvim dovoljna) i osvježivači zraka.
 7. Sirova čokolada - Sirov kakao je stimulant/detoksifikant pinealne žlijezde viske doze zbog visokog udjela antioksidativnog sadržaja.

Ako budete disciplinirani sa koracima od 1-6 godinu dana ili više će sigurno dovesti do buđenja pinealne žlijezde.

Sedmi korak je neobavezan ali također koristan.

Povezani članci

Kralj svih antioksidansa!
Više +
Kategorija: Zdravlje

Kralj svih antioksidansa!

Kako regenerirati imunološki sustav u samo 72 sata!
Više +
Kategorija: Zdravlje

Kako regenerirati imunološki sustav u samo 72 sata!

Što je to Izolacijska komora ili floating?
Više +
Kategorija: Zdravlje

Što je to Izolacijska komora ili floating?

VRH