Tri načina kako natjerati vašeg muškarca da kaže da je vaša Yoni najbolja

Tri načina kako natjerati vašeg muškarca da kaže da je vaša Yoni najbolja

No uglavnom, osjećam se totalno naenergizirano (aktivirano, animirano, apsolutno sretno) i mogu reći iz iskustva da sve ove moje tantričke vježbe dovode do vrlo vidljivih rezultata. I ono čime se mogu pohvaliti je činjenica da mi se svo moje investirano vrijeme isplatilo u trenutku kada je promrmljao… „Ti si predobra!

Nema sretnijeg muškarca od onoga koji uza sebe ima ženu koja ne lažira svoje orgazme. Mislim, ovako nešto on može vidjeti samo na nekoj pornjavi, a sada ima uživo i za stvarno i to sve zbog njegovog savršenog penisa! Ili barem on tako misli.

Dakle da sve ovo stavimo u tri laka koraka, kako preći iz „Ovo je bilo OK“ do one faze kada ćete ga natjerati da mu oči iskoče od zadovoljstva, te kada će tražiti još.

  1. VJEŽBAJTE!!! -Loptica (kuglica) od žada, jaje od žada ili silikonske loptice nije važno što ćete koristiti, važno je da ih KORISTITE. Zašto? E pa, u onom trenutku kada je duboko u vašoj Yoni, a vi pogledate te njegove predivne plave (ili smeđe ili zelene) oči i on kaže „Volim kako si uska“… e to je to! Znam što pričam nakon 2 vaginalna poroda. Wink! Wink!
  2. ISCIJELITE SE! - Mislim da sam već svima dosadna s pričama o seksualnim traumama koje uzrokuju ozbiljnu utrnulost i bol određenih dijelova tijela. Nasuprot utrnulosti i boli je neopisivo zadovoljstvo i to ne samo za vas. Kada izliječite svoju yoni ona ponovo oživi. Puna je energije i postaje osjetljivija. Kada vaš muškarac uđe u vas osjetit ćete ga od vrška glave do nožnih prstiju. A što je najvažnije on će osjetiti i VAS, svaki vaš centimetar, svaki zavoj kako pulsira i steže ga dok je u vama.
  3. IGRAJTE SE! - Ovo se odnosni na solo Tantra igranje. Prirodni rezultat iscjeljivanja je povećana osjetljivost i orgazmi. ORGAZMI!!! Ne samo jedan, nego više njih, orgazmi koji dolaze jedan za drugim i čini se da neće prestati. Što se vi više orgazmički probudite to ćete više biti u mogućnosti probuditi orgazmički i vašeg partnera.

Osim toga, nema sretnijeg muškarca od onoga koji uza sebe ima ženu koja ne lažira svoje orgazme. Mislim, ovako nešto on može vidjeti samo na nekoj pornjavi, a sada ima uživo i za stvarno i to sve zbog njegovog savršenog penisa! Ili barem on tako misli.

Samo bih htjela napomenuti da ovaj članak stoji već neko vrijeme u mojoj nekoj arhivi jer sam se malo dvoumila kada ga objaviti. Naime, predložili su mi da vježbe za žene počnem „reklamirati“ pod svjetlom „kako zadovoljiti vašeg muškarca“. Blah… nije mi se to baš svidjelo. Usrećite svog muškarca!? Žene bi trebale raditi ove vježbe prvenstveno zbog sebe, a ne samo zato da bi ON bio sretan.

I onda sam odlučila da je jedini ispravan način pristupiti tome iz jednog kuta, a to je kao žena ženi. Osim toga, sve te zdravstvene prednosti su super, ali ono što me natjera iz kreveta na vježbanje ili u krevet na vježbanje su te predivne oči koje me gledaju i ta slatka usta koja hvale moju yoni. Da srce, TAKO je dobro… dobrodošli u svijet Tantre!

Povezani članci

Umjetnost samozadovoljavanja
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Umjetnost samozadovoljavanja

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

VRH