Tantrička masturbacija za žene

Tantrička masturbacija za žene

Čini mi se da su me prozvali da samo pišem natuknice tj. da niti jednu temu ne dovedem do kraja.

Pa evo, da ne kažete da NE čitam komentare, da NE odgovaram na njih, odlučila sam staviti ovaj post.

Ali da vas odmah upozorim… dečki nije za vas… ovo je samo za nas, žene.

Danas ću pisati o tantričkoj masturbaciji za žene i kako se ona razlikuje od uobičajenog „masiranja i trljanja“. Dakle, krenimo….

Ali prvo htjela bih da kada probate, da mi javite kako se ovo novo iskustvo razlikuje od uobičajenog načina kojega ste do sada običavale raditi.

Krenimo na bit:

 1. Cijela „vježba“ trajat će 20-25 min. Probajte i javite mi (može i privatno na mail) kako vam se ovo čini. Možda vam se 20 minuta čini predugo, ali mogu vam iz iskustva reći da je preporuka da i obična meditacija traje minimalno 20 min kako bi osjetili potpuni učinak njenog djelovanja. A kao što sam već navela nekoliko u nekoliko prijašnjih tekstova, ženi je potrebno više od 20 min da se u potpunosti seksualno stimulira.
 2. Legnite u krevet na leđa, lagano uzdignute glave. Skinite se od struka na niže. Otvorite noge. S obzirom da ćete biti u ovom položaju barem 20 minuta, savjetujem vam da si olakšate i poduprete koljena uz pomoć jastuka. Cilj vam je da se osjećate super udobno cijelo vrijeme. Morate se u potpunosti opustiti kako bi u potpunosti osjetili djelovanje ove vježbe.
 3. Stavite jednu ruku na srce, a drugu ruku na Yoni (vulvu). Zatvorite oči i udahnite 21 put kroz nos. Ovo će pripremiti vaš um da se opusti, te da se pripremi za užitak.
 4. Sa rukama na gore opisanim mjestima, započnite duboko disati kroz usta proizvodeći nježan „ahhh“ zvuk na kraju svakog izdisaja. Nastavite dok se ne počnete u potpunosti osjećati opušteno.
 5. Počnite čvrsto masirati vulvu. Započnite sa mons pubis područjem (Mons pubis je područje iznad pubisa. Muškarci mu ne posvećuju dovoljno pozornosti, ali poznavanje te erogene zone ženi može priuštiti lude užitke. Poznat nam je svima pod nazivom Venerin brežuljak). Nastavite disati kroz otvorena usta i ispuštajući „ahhh“ zvuk. Masirajte vulvu od vrha do dna, fokusirajući se samo na vanjske usne i zdjeličnu šupljinu. Nastavite masirati 2-3 minute ili dok se ne počnete osjećati „spremnom“.
 6. Stavite lubrikant na vrške prstiju i počnite kružnim pokretima nježno masirati klitoris. I dalje nastavite proizvoditi „ahhh“ zvuk i dalje dišite otvorenih usta. Obratite pažnju koji dijelovi vašeg klitorisa vam pružaju najveću ugodu. Desni, lijevi, gornji, donji dio… upoznajte ga u potpunosti.
 7. Kada pronađete to mjesto koje vam donosi najveću ugodu, promijenite masiranje iz kružnih pokreta u pokrete gore-dolje. Kratki, brzi pokreti izazvat će uzbuđenje i ugodu, dok se dugi i spori pokreti vas usporiti tj. „ubaciti vas u nižu brzinu“, ali uz zadržavanje osjećaja užitka.
 8. Nastavite ovako masirati klitoris do kraja vježbe, ali pazite da ne svršite. Zapamtite, kratki i brzi pokreti stvaraju užitak, i kada primijetite da ste blizu vrhuncu, usporite tako da duže ostanete u tom momentu blaženstva.
 9. Kada istekne 20 minuta gotovi ste. Možete odlučiti dovesti se do kraja ili jednostavno otići u dan u osjećaju blaženstva i mira. Odabir je isključivo na vama.

Napomene:

 1. Ovu vježbu možete raditi neograničen broj puta.
 2. Koristite se samo prstima. Nema vibratora.
 3. Kada prođe 20 minuta, tada ste slobodne igrati se dalje. Ako to želite. Pratite tijelo i osluškujte kako ono reagira.

Povezani članci

Umjetnost samozadovoljavanja
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Umjetnost samozadovoljavanja

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

VRH