Bog je seks bez opravdavanja

Bog je seks bez opravdavanja

Želim živjeti život na način kako vodim ljubav – s neustrašivom strašću i srećom koja ne traži isprike.

Nema nikakvih opravdavanja u mom seksualnom životu, kao što je to ponekada slučaj u životu. Kod vođenja ljubavi ne griješim, ne žalim za ničim i ne osjećam sramotu zbog svog nepokvarenog užitka.

Moj užitak je neuprljan, potpun, neukaljan, nezagađen idejama „ispravnog ili krivog, dobrog ili lošeg“.

Da li sam dovoljno učinila, dovoljno rekla, bila dovoljno dobra? Nema pitanja o mojoj vrijednosti niti je upitna moja vrijednost za vrijeme vođenja ljubavi.

Nema potrebe da si dokazujem bilo što u užitku. Apsolutno sam uvjerena u to.

Moje je i dozvolit ću svom mužu da otkrije tu ljepotu, te da bude svjestan da je i on uzrok toga, da je ravnopravan i jednako vrijedan suradnik i katalizator za to vatreno otpuštanje čiste strasti koja je u meni.

U seksu ne osuđujem. Ne osjećam nesigurnost kada uzimam ono što mi se nudi i što je po svakom pravu moje. Ne oklijevam tražiti što želim kako bi došla do idućeg vrhunca, do idućeg trenutka proširenja pogleda u božansko, u ono što zovemo „orgazam“, jer nismo ni svjesni da je to zapravo Bog.

Želim živjeti jednako glasno kao i kada zazivam tvoje ime dok svršavam prvi, četvrti ili peti put. Želim jednostavno „kliziti“ kroz život onako nježno i slatko kao onaj tihi uzdisaj kojega ispuštam u trenutku kada svaka stanica u mom tijelu gori. Kada se ne mogu držati za ništa, i ne osjećam ništa osim UŽITKA i SADAŠNJEG TRENUTKA.

Želim provesti svoje dane vrišteći od sreće u užitku i uvijajući se u ekstazi kako život prodire u mene i ulazi u svaki najskriveniji kutak moga bića. On me pomazuje onime što je moje pravo koje sam stekla rođenjem, a to je uzvišeno savršenstvo okusa koji je beskonačan.

Uvijek je postojalo samo JEDNO, a vođenje ljubavi je moj prolaz ili vrata za sjećanje kako je biti JEDNO. Kako je biti dio jedinstva, kako je živjeti u vječnom blaženstvu.

Želim vikati punim plućima kako bih sa svima podijelila svoju ISTINU, na način kao kada svršavam, bez isprike, bez straha što će susjedi reći. Za pravo mislim da bi im dobro došlo da čuju ženu u slatkim bolovima svršavanja.

Čak si i mislim da bi svijetu, za promjenu, dobro došlo da vide sirovu i necenzuriranu istinu izražavanja. Mislim da bi to bilo dobro „razmazati“ po različitim wallovima, newsfeedovima, tweetovima.

Želim se u potpunosti voljeti u svakom trenutku baš kao što volim to mjesto koje tvoj penis dodirne tako savršeno, bez obzira na pozu, bez obzira na situaciju, to mjesto je uvijek tamo i uvijek pogađa. Želim svaki trenutak u svom životu, da pogađa. Taj slatki osjećaj savršenstva, ta energija koja ispunjava svaku stanicu u mom tijelu, taj moment uvida u savršenstvo koje smo mi. Ako je tvoj penis u mogućnosti to napraviti, zasigurno i život može?

Želim da moj život bude poput prekrasnog plesa sjedinjenja u onom trenutku kada oboje „kliknemo“, kada se krećemo u savršenom ritmu, kada se osjećam tako dobro da mislim da ću ili umrijeti ili eksplodirati, sve dok se ne sjetim da jednostavno pustim, da se opustim, da dišem i da se otvorim i dozvolim da me ta energija obuzme, da prođe kroz mene, da uđe u tebe i obrnuto. Zašto? Zato što nas dvoje možemo primiti puno više zajedno nego što može samo jedan od nas i mi smo puno više od svog tijela, osobnosti i misli.

Moje je srce beskonačno, ne znaš to?

Onaj trenutak kada kažeš „Tako si dobra“. To je moje srce. Možda većina muškaraca i žena misli da je to samo vagina, ali to sam ja koja grli toplim zagrljajem moje ljubavi jer ne postoji razlika i odvojenost između mog srca i mog seksa. One su jedno i ne možeš samo uroniti prst, već moraš zaroniti do kraja, vrisnuti punim plućima iz čiste i lude ekstaze koja te obuzima dok vodimo ljubav.

Konačno učim živjeti, nakon godina i godina koje su prošle opterećene osjećajem srama iz nikakvog specijalnog razloga, iz srama od činjenice da sam živa, iz srama jer sam napravila nešto „loše“ čega se nisam ni mogla poslije sjetiti, iz srama zbog svake misli ili postupka.

Pri svakom orgazmu oslobađam se okova sramote, trajnog straha da sam u krivu, da sam odvojena od ljubavi, Boga i Božanskog.

Beskonačno, Božansko, Bog, koje ljudi žele nazvati ili pojmiti kao svjetlo i pozitivne vibracije, ali koje je isključivo rezervirano za te sirove trenutke necenzurirane strasti, koji mirišu i imaju okus po orgazmima NIKADA, ali NIKADA ne traže ispriku za UŽITAK!

Povezani članci

Umjetnost samozadovoljavanja
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Umjetnost samozadovoljavanja

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

VRH