Magična moć zadržavanja sjemena

Magična moć zadržavanja sjemena

Zamislite si da možete svršiti bez fizičkog svršavanja…

Ako je ikada postojao skeptik to sam bio ja. Nije mi bilo jasno, nisam vidio ideju koja stoji iza ovoga. Mislim, nije li sam čin seksa vezan upravo uz taj čin svršavanja tj. izbacivanja spreme?

Eksplozija, erupcija ili kako god želite nazvati taj moment (da ne kažem sekundu) u kojem dolazimo do vrhunca seksualnog zadovoljstva i u kojem dolazi do ejakulacije. To je ono za što sam ja smatrao da je seks. To je cilj svih porno filmova, to je ono što vam definitivno svi stavljaju u krupni plan.

Zašto nam onda reklamiraju i prodaju proizvode koji garantiraju erekciju od 4+ sati? Jeste li se to ikada zapitali?

Osim toga, ukoliko se neki od nas muškaraca našao u situaciji da nije mogao svršiti ili da mu se nije mogao ni dići, to je definitivno djelovalo degradirajuće za ego.

Oduvijek imam vrlo zdrav libido, bez problema za postizanje erekcije. Volim seks i sjećam se dok sam bio mlađi da sam imao strahove vezane uz potpuno prepuštanje iz bojazni da neću moći u potpunosti svršiti. Ova jedna negativna misao me često sputavala da postignem apsolutni vrhunac.

Lako je bilo svršiti i često bi me taj slatki osjećaj prevario te bi totalno promašio taj trenutak kada sam trebao zaustaviti ispuštanje sjemena.

Isprika bi mi često bila da sam umoran, ali sam onda u jednom trenutku shvatio da sam često „umoran“ tj. da sam se često opravdavao na taj način.

Zadržavanje sjemena je umjetnost odvajanja orgazma od same ejakulacije.

O zadržavanju sjemena sam načuo kroz razgovor, čitanje i istraživanje Interneta. Našao sam podatak da su samuraji vjerovali da će muškarac koji ima sedam seksualnih odnosa sa ženom bez svršavanja živjeti vječno.

Našao sam i podatak da je seks kojega mi trenutno „obavljamo“ samo blijeda kopija onoga što su naši davni preci prakticirali. Seks je lijek, a ne samo čin ispuštanja sjemena i emocija koji prate to fizičko ispuštanje.  

Ti i mnogi drugi podaci potaknuli su me da konačno naučim kako zadržavati sjeme. To je naravno zahtijevalo vježbanje kroz mnogo seksa, s čime nisam imao nimalo problema. Naučio sam osnovnu tehniku blokiranja prolaska sjemena kod orgazma i bio sam ohrabren iskustvima drugih da ću ovo moći postići bez da fizički blokiram prolaz.

Prvi put kada sam zaustavio sjeme, moram priznati da je to bilo jedno sasvim novo iskustvo za mene. Osjetio sam iznimnu energiju u tijelu, kao da sam se tek probudio nakon 8 sati spavanja.

Činilo mi se kao da sam ponovo u tinejdžerskim godinama, kada bih se uzbudio bez ikakvog fizičkog otpuštanja. Prvo što mi je palo na pamet je bilo zašto to nisam prije isprobao. Tada sam shvatio da je izbacivanje sjemena totalno odvojeno od tog osjećaja blaženstva kod svršavanja.

U početku je to bilo vrlo, vrlo suptilno. Nisam se više osjećao izmoždenim kao nakon masturbiranja i manje sam bio umoran ili spreman za spavanje kao nakon uobičajenog seksa. Odnosno, imao sam puno više energije poslije.

Kako sam jako uzbuđen, spreman sam za seks već nakon sat vremena, za što je prije bilo potrebno jako uzbuđenje.

Za sve vas koji bi htjeli to postići imam jedan savjet; ne otpuštajte blokadu odmah, radije držite neko vrijeme i zatim otpustite. Iz mog iskustva, rezultati preranog puštanja mogu biti vrlo… zabavni.

Ali ono što bih htio s vama podijeliti je da sam u narednih nekoliko dana (recimo već nakon prvog tjedna) osjetio da se nešto značajno promijenilo i mogao sam imati odnos dva puta dnevno, na oduševljenje moje tadašnje cure, a danas žene.

Lakše mi je bilo održati erekciju, održati ju i moram se pohvaliti da je bila čvrsta. Bio sam u elementu većinu vremena. Ali ono što se još promijenilo bio je moj odnos i stav prema seksu, što se počelo širiti i na druga područja u životu. Osjećao sam se… SUPER!

Drugo što mi se događa je, da mi je vrijeme oporavka do ponovnog osjećaja želje za seksom, puno kraće. Ovo također ovisi o godinama koje imate. Naravno da je velika razlika ako imate 18 ili 55 godina, te da se taj period produžuje kako godine rastu. Međutim, na ovaj način nećete imati problema s tim, jer ćete već sutradan ili taj isti dan opet imati jaku energiju unutra. Sve ovisi koliko ste vješti u zadržavanju sjemena i energije.

Već godinama prakticiram zadržavanje sjemena tijekom seksa. Nije da nikada ne svršavam, ali recimo da u ovih 4-5 godina svršavam jednom svaka 2-3 mjeseca. Tek sada kada vidim što sam napisao, brojka mi se čini nevjerojatna, ali je točna. Ovo ne znači da se ne seksam, daleko od toga. Ako je netko bježao od celibata, budite uvjereni da sam to bio ja.

U onim trenucima kada sam svjesno odlučio ejakulirati ti su momenti bili intenzivniji nego što su ikada prije bili, ali jednako tako su me više iscrpili. Nema ništa loše u ovome, samo sam primijetio da je tako. Stvari se mijenjaju kako sam shvatio da je ejakulacija totalno odvojena od samog svršavanja.

I što je najvažnije, zadnjih godina sam proširio repertoar svršavanja. Svršavam bez svršavanja i bez fizičkog blokranja tj. zaustavljanja.

Ne znam kako bih objasnio jer kao što sam već prije naveo, teško je to opisati samim riječima. Jedino što mi pada na pamet je da umjesto da se osjećaj zadovoljstva zadržava samo na jednom organu on je rasprostranjen kroz cijelo tijelo.

Moji orgazmi (ejakulatorni i oni koji to nisu) su sada duži i intenzivniji. Kod ne-ejakulatornih orgazama sam nezaustavljiv, tj. mogu se baciti na „posao“ odmah nakon. Ne samo to, oboje imamo bolje i kvalitetnije orgazme, bez da se na kraju osjećamo umornima. Osim toga, intimni, emotivni i općenito bilo kakav odnos nam je bolji, dublji i suptilniji. To je ono što sam želio reći kada sam spomenuo da je ovo utjecalo na ostale dijelove mog života.

Izgled i sastav tijela mi se promijenio, fizički sam zdraviji i osjećam se zdravijim, a tijelo mi je mlađe.

Često se pitam nije li zadržavanje sjemena prirodan ekvivalent uzimanja steroida samo s totalno drugim efektom kojega uzimanje steroida ima na veličinu vaših jaja.

Moje samopouzdanje je naraslo. Što nije teško, ako znate da možete zadovoljiti svoju ženu i zadržati ju cijeli dan u krevetu, sve dok vas ne moli da ju malo ostavite na miru da uživa u tom slatkom umoru.

Ali ono što je najvažnije je da se to samopouzdanje proširilo i na ostale segmente u mom životu, na poslu, u odnosu sa drugim ljudima (poznatim i nepoznatim). Promijenilo je moj totalni pogled na život i svijet u kojem živim. Osim toga, ovaj osjećaj je sada konstantan i osjećam i znam da mogu ostvariti sve što zamislim.

Možda vam se zadržavanje sjemena čini drastičnim, ali to nije ništa drugo do jedno novo iskustvo u vašem životu prije nego umrete. Životni vijek brzo prođe, a ja se ne želim naći u situaciji gdje ću žaliti jednoga dana za nekim stvarima koje su mi se nudile u životu dok sam imao priliku.

Ovo također utječe na još jedno jako važno područje u životu. To je jedan duhovni pomak, za kojega nema riječi kojima bih mogao opisati osjećaje, jer niti jedna riječ nije dovoljno jaka niti precizna za to.

Tijekom orgazma imamo mogućnost osjetiti božanski uzorak stvaranja kojega smo i mi dijelovi/su-stvaraoci.

Povezani članci

Umjetnost samozadovoljavanja
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Umjetnost samozadovoljavanja

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

VRH