Seksualna revolucija za žene – došlo je vrijeme da preuzmemo vlast nad svojom vaginom!

Seksualna revolucija za žene – došlo je vrijeme da preuzmemo vlast nad svojom vaginom!

Osvojiti i pobijediti je savršen način kako držati ženu seksualno isključenu i oslabljenu, jer ukoliko ona nije KOMPLETNA (CJELOVITA) i ukoliko ne povrati svoju seksualnu suverenost, ova revolucija svjesnosti neće zadobiti svoju istinsku iskru.

Curke moje, budite sigurne da vani vlada rat! I to je rat koji se vodi protiv nas žena.

Napad je organiziran i usmjeren protiv naše seksualnosti, našeg osobnog izražaja i da žene moje, on je započeo i još uvijek traje i ciljan je na naša reproduktivna prava.

Izrazito bijeli (europljanski tipovi) muškaraca, vrlo mainstream desničarska stranka, izrazito zadrti u katoličanstvu, a predstavljaju se kao stručnjaci i preuzeli su vlast nad našim vaginama i došlo je vrijeme da im uzmemo iz ruku prevlast.

„Ali ja sam već vlasnica svoje vagine, o čemu ti tu pričaš!?“, možda je većina od vas to pomislila.

Da vam objasnim onda to malo bolje. Možda je vagina fizički spojena na vaše tijelo, ali nije vam na raspolaganju da s njom radite što želite, s kim želite i kako želite.

I evo zašto:

1. Živimo u kulturi koja potiče nasilje nad ženama koje su slobodne u izražavanju svoje seksualnosti

„Drolja“ je uobičajeni termin koji opisuje verbalno i socijalno klevetanje žena koje su slobodne sa svojom seksualnosti, a koja nadilazi propisane socijalno-moralne okvire.

Naziv „drolja“ je verbalno i emotivno nasilan i usmjeren je isključivo prema ŽENAMA!

To je izražaj koji specifično označava socijalno neodobravanje seksualnog ponašanja žena i usmjeren je na činjenicu što žena radi sa svojom vaginom, s kim to radi i koliko često to radi!!

Sigurni ste da se pljuvanje javlja kada se ženu ocrnjuje zbog njenog seksualnog izražavanja (samo se sjetite situacije sa Kristen Stewart). S druge strane muškarac s kojima je neka ocrnjena žena počinila ovaj ili onaj čin, se u potpunosti zanemaruju, a njegov „prijestup“ se ni ne spominje. Mislim, čak se zove samo i PRIJESTUP!! Ili ih se opravdava da su to samo dečki/muškarci….

2. Svi, pa tako i žene žele biti prihvaćene u društvu, i zbog toga često se izbjegava ponašanje koje naša kultura stigmatizira i u koje nas je uvjerila da je „KRIVO“. Ne ulazimo u takva ponašanja iz straha da ćemo biti izopćene ili ismijane.

Ovo se odnosi na sve, a najviše na seksualno izražavanje.

Rezultat ovoga nije nimalo benigan. Ovaj podsvjestan strah drži nas na kratkoj uzici što se tiče istraživanja ili čak potpunog uživanja u našoj seksualnosti. Osim toga, na neki bolestan način, dozvoljavamo muškarcima (tj društvu koje je upravljano od strane istih) da nas educiraju kakav način seksualnog ponašanja je prihvatljiv za „dobre djevojke/žene“. Određuju nam što je ispravno raditi, a što ne.

Npr. Ona je drolja, kurva, bludnica, laka ženska, itd zbog njenog seksualnog ponašanja iako je NJEGOV spolni organ taj koji je također sudjelovao u radnjama za koje se osuđuje određena žena. Ona je DROLJA jer je to radila i još gora DROLJA ako je uživala u tome!

Ovi bogati dvolični muškarci kastriraju žensko seksualno samo izražavanje već stoljećima. I ne samo to, već to pakiraju u predivne socijalne-društvene-moralne-katoličke vrijednost.

Ukoliko ne želimo da nam narednih nekoliko godina na zemlji izgleda kao moderna verzija inkvizicije, smatram da je vrijeme da se mi žene educiramo o tome što seksualno osnaživanje za pravo znači. I da to ne činimo samo zbog sebe.

Od velike je važnosti da si mi kao žene međusobno pomažemo u ovom seksualnom osnaživanju.

Nije efektivno i neće imati utjecaja ukoliko je jedna od žena u prostoriji živuće utjelovljenje seksualno osnažene žene, ukoliko ostatak žena u toj istoj sobi podsvjesno djeluje po starom socijalno-seksualnom programu i ocrnjuje ju.

Samo sudjelovanje u ocrnjivanju žene zbog njenog seksualnog samo izražavanja je NASILJE, a ako ste žena koja to radi drugoj ženi budite uvjerene da sudjelujete u starom patrijarhalnom sranju koje je kulturološki usmjereno prema ženama.

Žene mogu biti vrlo okrutne jedna prema drugoj. I VRIJEME JE DA TO PRESTANE SADA, OVAJ TREN!

Osvojiti i pobijediti je savršen način kako držati ženu seksualno isključenu i oslabljenu, jer ukoliko ona nije KOMPLETNA (CJELOVITA) i ukoliko ne povrati svoju seksualnu suverenost, ova revolucija svjesnosti neće zadobiti svoju istinsku iskru.

Ovo zacjeljivanje može početi samo u zajednici žena, koje se međusobno podržavaju u uspostavljanju povezivanja sa svojim seksualnim užitkom. Na taj način sve mi slavimo neobuzdanu ekspresiju naše senzualnosti.

Pitanje je što možemo učiniti?

1. EDUCIRAJMO SE

Seksualni potencijal kojega svaka žena ima u sebi je nezamisliv. Doslovno! Jeste znale da možemo iskusiti 11 različitih vrsta orgazama? Koliko ste ih vi uspjele doživjeti? Malo nas može se pohvaliti da su iskusile maksimum našeg orgazmičkog potencijala. Zašto je ovo toliko važno? ZATO ŠTO JE SEKSUALNA ENERGIJA ŽIVOTNA ENERGIJA! Otvara nam srca, oslobađa um i liječi naše tijelo. To je prava MOĆ! I to je NAŠA moć! Naše pravo koje smo stekle rođenjem. Prestanimo biti prestrašene šiparice i uzmimo ju iz ruku muškaraca!

2. MASTRUBIRAJTE

Ohoooo…. Jesam ga ha? Jel' vam neugodno? Da, da… samo se opustite i započnite. I što je najvažnije, nemojte se ograničavati u tome. Istražujte svoje tijelo. Nemojte čekati pravog muškarca aka princa na bijelom konju da dođe i da vam DOPUSTI da osjetite užitak. Užitak je vaš i počnite uživati sada, ovaj tren.

3. PLEŠITE ZAVODLJIVO/SEXY

Vjerovale ili ne, u nama je puno seksualnih ograničenja i ona se kreću od jednostavnih pokreta koje radimo sa svojim tijelom. Naročito s našom zdjelicom. Otvorite i oslobodite vaše tijelo sa pet osnovnih zdjeličnih pokreta. Ovaj erotični ples promijenit će vam život jer ćete morati osjetiti svaki mišić.

Otkrit ćete koju moć ima vaša vagina i to će vam otvoriti čitav jedan novi svijet za kojega niste ni znali da postoji.

Naše osnaživanje, buđenje kao žena je direktno povezano s time koliko se slobodno i ugodno osjećamo u seksualnom izražavanju.

Ukoliko smo emotivno zarobljeni osjećajem krivnje, straha ili srama, nismo ništa drugo već invalidi i najstrašnije je što možemo umrijet bez da ostvarimo svoju potpuni osobni, emotivni ili duhovni potencijal.

Apeliram na sve vas žene da izađete iz svojih psiholoških zatvora seksualne represije, te da zatražite svoje pravo koje ste dobile rođenjem.

Revolucija započinje vaginom! Postanite vlasnica svoje vagine!

Povezani članci

Umjetnost samozadovoljavanja
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Umjetnost samozadovoljavanja

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Jedanaest (ili više) različitih okusa orgazma za žene

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana
Više +
Kategorija: Seksualni odgoj

Vježbe – masaža vulve i samo stimulacija u kombinaciji sa Dahom Oceana

VRH