Moćne i jednostavne tehnike za čišćenje energije u vašem domu

Moćne i jednostavne tehnike za čišćenje energije u vašem domu

Osjećate li se loše iz dana u dan? Obolijevate li često? Možda se svađate sa svojim prijateljima, cimerima ili sa svojim voljenima? Možda se događa još nešto više nego što se može primijetiti golim okom!

Mi konstantno projiciramo energiju naših loših raspoloženja u svijet oko nas, a povrh toga taj isti svijet oko nas apsorbira i sprema tu negativnu energiju.

Da li se osjećate snažni i puni energije cijeli dan? Vašem se domu može jednostavno promijeniti energija od niste do visoke vibracije s ovim jednostavnim tehnikama. Pogledajte ovaj video i naučite kako sami možete naučiti kako se to radi!

 

 

sol je izvrstan čistač prostora 1. Čišćenje - Za vrijeme dok čistite prostor zamislite kako čistite i energiju prostora isto. Ako ste bili bolesni na kauču tada to područje kauča treba biti očišćeno. Podignite predmete u fizičkom prostoru, protresite ih i doslovno maknite ustajalu energiju!

2. Sol - Sol je čudestan čistač energije. Sol apsorbira i čisti sve gdje ju se stavi. Posipanje soli po vašem domu, brisanje zidova sa slanom vodom i izvorskom vodom i škropljenje soli po tepihu sat vremena prije nego što počnete usisavati može drastično promijeniti vibraciju vašeg doma.

kako energizirati kuću s biljkama3. Pustite Svjež Zrak u prostor - Odmah nakon olujne kiše, kada je zrak najčišći, otvorite sve prozore u vašem domu da uđe svjež zrak. Nekada je zrak koji udišemo u suštini isti zrak koji smo udisali zadnjih nekoliko mjeseci. Pogotovo ako ste bili bolesni, u bilo koje vrijeme unutar tih zadnjih nekoliko mjeseci, trebali biste učiniti ovo!

4. Nabavite Biljku! - Imati nešto živo, kao što je biljka, će razvedriti energiju vašeg doma. Biljke projiciraju toplu energiju i mogu pozitivno utjecati na energiju vašeg prostora. Biljke će također prirodno čistiti zrak i time umanjiti mogućnost bilo kakvih bolesti. Imati biljke na mjestu gdje radite također će unaprijediti vašu energiju.

Pomaknite vaš namještaj5. Pomaknite vaš namještaj - Razbijte vaše stare energetske obrasce razmještanjem vašeg namještaja najmanje svakih 6 mjeseci! Pogledajte i pokušajte neke nove Feng Shui tehnike oko vaše kuće i vidite da li vam se sviđaju promjene. Ovo će pomaknuti energiju u vašem domu i stvoriti novi odličan osjećaj kada budete gotovi.

Čišćenje prostora kaduljom6. Kadulja - Ovo je najmoćnja tehnika I trebamo je koristiti često. Ako ste u zadnje vrijeme iskusili svađe ili ste imali seriju loših dana trebali biste razmisliti o kupovanju Kadulje. Možete ju naći na placu. Uzmite samo malo kadulje, zapalite jedan ugao dok se kadulja ne počne dimiti. Nakon toga se s kaduljom prošećite po kući tako da malo svaki dio kuće ili stana dobije malo mirisa.

Indijanci su koristili ovu tehniku čišćenja prije svetih ceremonija stotinama godina i to nije slučajno! Oni bi puhnuli dim kadulje u svaki kutak prostorije, a onda puhnuli dim kadulje i u svoje članove obitelji kako bi se pobrinuli da kadulja odradi i čišćenje njihovih tijela.

Javite nam u komentarima ako ste imali iskustva sa negativnom energijom u vašem domu i kako ste ju očistili..

Hvala na čitanju!

 

Povezani članci

Velimir Abramović / sugovornik Ivan Poljanica
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Velimir Abramović / sugovornik Ivan Poljanica

Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Energetske tehnike uz pomoć kojih ćete se osigurati da vam loše raspoloženje ne pokvari dan i zdravlje

Otvorite svoje srce
Više +
Kategorija: Odgoj za odrasle

Otvorite svoje srce

VRH