Dr. Manfred Deopp

Dr. Manfred Deopp

Naš mozak je pod “udarom” različitih EMS (elektro-magnetsko sijevanje) što nam onemogućava spoj sa samim sa sobom, našom intuicijom, inspiracijom i kreativnošću, a istovremeno utječe na naše opće zdravlje i našu povezanost s izvorom.

Dr. Manfred Doepp otkrio je De-switch vježbe koje su jako slične jogi mozga.

Uz pomoć tih jednostavnih vježbi “otključamo” mozak, naše se raspoloženje poboljša, poveća se kreativnost i bolje smo povezani s izvorom.

Masaža obrva

Masirajte prstima na lijevoj ruci desnu obrvu, a s prstima na desnoj ruci lijevu obrvu. Palac treba masirati obrvu s donje strane, a ostala 4 prsta sa gornje. Oko obrva ima jako puno akupunkturnih točaka koje ovako potičemo. One su granica između čela i donjeg dijela lica na poveznim linijama mozga. Masirajte 20 sekundi.

Masaža ušiju

Masirajte prstima na lijevoj ruci desno uho, a s prstima na desnoj ruci lijevo uho. Masirajte cijelo uho od vrha do dna i tako nazad. Svi znaju da uši sadrže apunkunturne točke i da uho predstavlja cijelo tijelo. Na ovaj način tretiramo sve organe u našem tijelu te imamo jak utjecaj na mozak. Nastavite masirati 20 sekundi.

Masaža lica

Lijevim malim prstom masirajte prostor između nosa i gornje usnice, a desnim malim prstom prostor između donje usnice i brade, pomičući ruke lijevo-desno. Tako masirajte 10 sekundi nakon čega zamijenite ruke i masirajte još 10 sekundi. Time aktivirate 2 važna meridijana na tijelu s malim prstima koji predstavljaju srce i tanko crijevo.

 

VRH