Jestivi balkon: radionica uzgajanja jestivog bilja na balkonskim gredicama

Jestivi balkon: radionica uzgajanja jestivog bilja na balkonskim gredicama

Sada je pravi trenutak da na balkonu zasadite rajčicu, papriku i razno zeleno povrće u čijim ćete plodovima uživati u ljetnim mjesecima. Tehniku uzgajanja jestivih biljaka na balkonu možete naučiti na radionici “Jestivi balkon: samozalijevajuće tegle I dohrana biljaka” koja će biti održana u nedjelju, 26.4. u prostorijama smoothie bara “Sokić”, Nova cesta 130, blizu Trešnjevačkog placa.

DATUM: 26.04.2015 NEDJELJA U 10:00 h

Polaznici radionice imat će priliku iz prve ruke upoznati se s osnovnim metodama uzgoja povrća na balkonu – pripremi tegli i zemlje, sadnji presadnica, te dohrani povrća u svim fazama razvoja.

Radionica počinje u 10:00h I trajat do 12:30h, cijena je 100 kuna, a budući da je broj polaznika ograničen prijave za radionicu pošaljite na urbanavrtlarka@gmail.com.

Radionice vodi Andreja Čoh, urbana vrtlarka koja već niz godina na krovu uzgaja povrće, bobičasto voće, začinsko i ljekovito bilje, a svoja iskustva dijeli sa drugim urbanim vrtlarima putem bloga www.urbanavrtlarka.com i na Facebooku kao Andreja Zelena.

VRH