NAJAVE

Sortiraj po: Direction:
 • Radionica za Prirodno Iscjeljenje

  Radionica za Prirodno Iscjeljenje

  Kroz 8 sati koje će polaznici provesti s nama, educirat ćemo ih raznim tehnikama koje je moguće raditi u slobodne vrijeme, dok gledaju TV, sjede u javnom prijevozu ili jednostavno prije odlaska u krevet. Cilj radionice je osnaživanje osobe kako bi preuzela život i zdravlje svog fizičkog, duhovnog i emotivnog tijela u svoje ruke.

  DATUM: 02.04.2016 SUBOTA OD 9h

 • Uspješan biovrt i Sjeme za budućnost

  Uspješan biovrt i Sjeme za budućnost

  Udruga “Gredica” u suradnji s udrugama “Biovrt – u skladu s prirodom” i ZMAG (Zelena mreža aktivističkih grupa) u Varaždinu organiziraju dva predavanja te prigodnu razmjenu sjemenja za građane.

  DATUM: 25.10.2014. SUBOTA U 10:00 h

 • Radionica kućnog kompostiranja

  Radionica kućnog kompostiranja

  U urbanim uvjetima, prostorna ograničenja predstavljaju izazov prilikom promišljanja rješenja za odlaganje biootpada. Kućno kompostiranje je vrlo učinkovit i koristan način zbrinjavanja kuhinjskih otpadaka koje imitiranjem prirodnog procesa razgradnje pretvaramo u vrijedan resurs za uzgoj biljaka.

  DATUM: 30.10.2014. ČETVRTAK U 18:00 h

 • Jestivi balkon: radionica uzgajanja jestivog bilja na balkonskim gredicama

  Jestivi balkon: radionica uzgajanja jestivog bilja na balkonskim gredicama

  Sada je pravi trenutak da na balkonu zasadite rajčicu, papriku i razno zeleno povrće u čijim ćete plodovima uživati u ljetnim mjesecima. Tehniku uzgajanja jestivih biljaka na balkonu možete naučiti na radionici “Jestivi balkon: samozalijevajuće tegle I dohrana biljaka” koja će biti održana u nedjelju, 26.4. u prostorijama smoothie bara “Sokić”, Nova cesta 130, blizu Trešnjevačkog placa.

  DATUM: 26.04.2015 NEDJELJA U 10:00 h

 • Aromaterapija Radionica - kao pomoć u trudnoći

  Aromaterapija Radionica - kao pomoć u trudnoći

  AROMATERAPIJA - TEMATSKA RADIONICA

  MALA ŠKOLA AROMATERAPIJE ZA MAME I DJECU

  DATUM: 10.05.2014. SUBOTA U 16:00 h

 • Gradnja prirodnim i recikliranim materijalima

  Gradnja prirodnim i recikliranim materijalima

  ODRŽIVA ARHITEKTURA

  Principi arhitektonskog oblikovanja kojim se maksimalno koriste prednosti sunca te smanjuje potreba za grijanjem i hlađenjem, ekoloških i recikliranih materijala u gradnji sve do praktičnih savjeta kojima poboljšavamo uvjete svakodnevnog življenja

  DATUM: 29.10.2014. SRIJEDA U 18:00 h

 • Živjeti svoju strast

  Živjeti svoju strast

  Strast je ona koja nas čini živima. Strast je ono što nas motivira da djelujemo. Kada nas nešto inspirira osjećamo strast i želju za životom. Bez strasti smo polumrtvi. Možemo biti strastveni prema ljudima, arhitekturi, prirodi, sportu, oblacima, životinjama, glazbi, yogi, plesu, tijelu, meditaciji, disanju, hrani, poeziji, biljkama, duhovnom rastu...možemo biti beskonačno strastveni.

  DATUM: 6.12.2014. SUBOTA U 17:45 h

 • Moć sadašnjeg trenutka - mini seminar

  Moć sadašnjeg trenutka - mini seminar

  Biti prisutan cijelim svojim bićem u trenutku koji živimo stanje je koje u potpunosti transformira život. Ne vezujemo se za prošlost niti budućnost, topi se ogromna količina stresa iz našeg sustava te nas ispunjava mir i lakoća. Sve jest upravo onako kako jest SADA i OVDJE... mi prestajemo biti u otporu te dolazimo u stanje prihvaćanja ...postajemo slobodni....istinski smo prisutni za život.

  DATUM: 27.11.2014 ČETVRTAK U 19.30 h

VRH